11351457_995989703766792_6527855822860210623_n


544127_565911100107990_698763700_n


544880_565911623441271_1415370885_n

BRYLLUPSKAKER

Bryllupskaker, et smakfullt høydepunkt
Bryllupskaken kan godt gjenspeile brudeparets smak og stil. Bryllupsdagen blir planlagt til minste detalj, og også kakene skal gjenspeile brudeparets smak, både inni og utenpå. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

389632_429699187062516_916212894_n

Bryllupskaker, den perfekte avslutning.

Dette er deres dag- Deres valg. Vær så snill, ikke tenk på hva resten av slekta forventer og liker, det kommer nok av anledninger til det siden. Det som ER viktig å tenke på er hva desserten består av, slik at smakene ikke blir for like. Vårt råd: velg stor nok bryllupskake så alle får smake og dropp heller alle de andre kakene. Det kan fort bli for mye.

Et kakebord med mange små fristelser
Et alternativ hvis man ønsker variasjon, er et kakebord med mange deilige fristelser som: diverse porsjonskaker på et etasjestativ, moussekaker i forskjellige farger og smaker, friske frukttarteletter, små munnfulle petits fours dandert lekkert på speilfliser eller stettfat med litt større kaker samt skåler med små kaker og konfekt.

Her kan du få en personlig touch med mormors gamle skåler og fat. Kanskje noen pikekyss/marengs i forskjellige farger og noen rosehoder strødd imellom kakefatene? Det vil nok vekke begeistring.



La deg inspirere av kjærlighetens have, fargerik og frodig.

Vil du skille deg ut, å kanskje prøve noe nytt her oppe i landet mot nord? Prøv en fransk bryllupskake, en ”Pièce montée”, den består av små runde vannbakkels fylt med vanilje- sjokolade- eller moccakrem, satt sammen til det tradisjonelle tårnet, eller for eksempel en kirke med brudeparet på trappen. Denne bryllupskaken er vanlig i Sør-Europa. I Corsica former man den ofte til en ønskebrønn hvor gjestene legger pengegaver oppe i brønnen. Dette er med på å gjøre seansen med bryllupskaken mer morsom og spennende.

Selvfølgelig er det også lekkert med en kake som matcher blomster og farger som ellers i bryllupet, men da må dere huske på at kaken skal se innbydende ut for å spises.

Min personlige anbefaling er å gå for den friske smaken på bryllupskaken, for etter en bryllupsmiddag er man jo ganske mett og dansen skal vel gå lett.

Lykke til og bon appétit!
Kristine

DEN FRISKE AVSLUTNINGEN:
Fargesprakende fransk fruktterte (vår bestselger)

DEN SYRLIGE:
Pasjonsfruktmousse med friske bringebær

DEN TRADISJONELLE:
Hvit drøm med vaniljekrem,
friske frukter og bær, eller valnøttkrem med bringebær,
trukket med hvit marsipan.

DEN MODERNE:
Et oppsett/stativ med moussekaker etter ønske.
Her kan man variere med forskjellig smak om ønskelig.

DEN ULTRA-FRANSKE:
«Pièce montée», fylte vannbakkels med vanilje-, sjokolade-, moccakrem karamellisert og satt sammen til et tårn, kirke eller hjerte.

Petits Fours
Vi kan tilby flotte fargerike Petits Fours som tar seg lekkert ut på kakebordet.

Fingerfood og canapéer til champagnen kan dere også bestille hos oss. Pris: 590,- kr.pr.kilo

Marengs i forskjellige farger og konfekt til kaffen er også deilige innslag i bryllupet.

Husk å tenke igjennom dessertvalget før du velger kaken….

Lykke til med valget og velkommen for prøvesmaking!

10479064_811477322218032_7759906690595905833_n


1025920_606097496089350_309198573_o


IMG_3979